Saltfjerner

Feilfylt drivstoff på vanntank? - fortvil ikke!


BIOPTIMAL TANKRENS løsningen om du har feilfylt drivstoff på vanntanken på bobiler, båter mm.

Årlig feilfyller et hundretalls bobiler og båter drivstoff i vanntanken. Du er med andre ord ikke alene. Når uhellet er ute, så fortvil ikke for vårt tankrenskit kan hjelpe deg. Med dette fjernes all drivstofflukt i anlegget permanent. Det gir vi deg vår 100% tilfredshetsgaranti på! Vi samarbeider med selskaper som kan gjøre jobben for deg. 

Produktet er enkelt i bruk og kommer som et komplett sett. Må benyttes som beskrevet for optimal effekt og vil da fjerne rester av diesel- og bensinlukt på vann i båt og bobil ol. Et sett rekker til behandling av en100 liters tank.

Bruksanvisning for 100 liters tank

  1. Tapp ut så mye av diesel/ drivstoff fra vanntanken som mulig ved hjelp av ekstern pumpe. Ved tilgang til mannluke så tørk tanken godt innvendig med papir. Særlig toppen av tanken er viktig om den ble fylt helt opp, da diesel og bensin flyter ovenpå vannet og fester seg som pærler i tankens overdel. Om det ikke allerede er gjort, så unngå å bruke kraner og pumper. I så fall trekkes kontaminert vann gjennom installert pumpe, vannrør og varmtvannsbereder og da må disse også renses på samme måte som tanken. Den gode nyheten er at det kan gjøres i samme operasjon! Det gir litt mer jobb, - men samme utmerkede resultat!
  2. Skyll tanken med ferksvann etter at kontaminmert vann er fjernet. Om mulig skyll gjerne 2 -3 ganger. Fyll tanken halvfull med temperert vann 40-50 grader og tilsett tilsetningsflaske 1 og 2 før resten av tanken fylles helt opp med det tempererte vannet. Kaldt vann kan alternativt benyttes, men det kan ta lengre tid og mer skylling for å fjerne spritlukten.
  3. Om mulig, - kjør kjøretøyet en tur så vannet får beveget seg litt i tanken. Har du fått drivstoff inn i det øvrige anlegget er det viktig at du kjører vannet med kjemikaliene fra tanken og inn i hele dette anlegget. Ikke glem varmtvannsberederen. Denne må være avslått.
  4. Tilsett så halvparten av innholdet i flasken i tanken og fyll så tanken til den er helt full. Deretter settes tanklokket på og kjøretøyet kjøres igjen for å ryste innholdet mest mulig rundt i tanken for best mulig effekt. Om pumpen har vært i bruk så kjøres blandingen her gjennom alle pumper, rør og kraner som er kontaminert. La det stå i nye 24 timer.
  5. Tanken overfylles så det flommer over en stund før den kan tømmes og skylles gjennom gjerne et par ganger, og er deretter klar for samme bruk som før uhellet!

Normalt rekker en behandling.

Avvikende tankstørrelser behandles forholdsmessig.

Ring 466 70 400 for mer info.