Saltfjerner

Om DSALT

DSALT er en saltfjerner som svært effektivt og miljøvennlig fjerner salt, løser lett overflatesmuss, og legger igjen en usynlig korrosjonshemmende hinne. Produktet er biologisk nedbrytbart.
Salt er en katalysator til fremveksten av rust og korrosjon. Salt har egenskaper som tiltrekker seg både fuktighet og oksygen, og dette fremskynder prosessen kraftig. Effektiv fjerning av salt er derfor essensielt i ethvert vedlikehold hvor salt bør fjernes.
Som privatperson opplever vi ofte rustproblemer på understell og bremser på en bil, båtmotorer, dykkerutstyr etc. Spesielt vintersesongen med mye salt på veiene er en utfordring.
Ved jevnlig bruk av DSALT blir resultatet mindre salt/korrosjon, mindre vedlikehold, økt levetid på utstyr, og bedre økonomi.


Våre produkter

Det er enkelt å komme i gang ved å benytte vår 1 liter flaske med konsentrat, sprayflaske med ferdig blanding, eller en av våre praktiske sprayere/mixere som direkte kobles til høytrykksvasker eller hageslange.

Vi leverer også disse størrelsene: 0,1 - 0,5 - 2,5 - 5 - 10 - 20 + 208l fat og 1000l IBC.

Hva skjer med bilene når vi salter veiene?

Klikk på lenken og se hva NAF skriver om saltproblematikken: "Veisalt gir rustskader på bremserør, bremseskiver og understell på biler og rustskader på kjeder, bremser og elmotorer på sykler. Dette kan igjen gå ut over trafikksikkerheten. "

Det er enkelt å komme i gang ved å benytte vår enliter flaske med konsentrat eller en av våre praktiske sprayere som direkte kobles til hageslangen.

ZeniMixer er en enhet du enkelt også kobler på sjøvannsinntaket på outboarderen, vannscooteren eller høytrykksvaskeren.

Alternativt kan du benytte en lavtrykkssprøyte for påføring.

Erfaringer viser at 1,5 - 2 liter ferdig blandet løsning med 1% DSALT rekker til å avsalte en bil. Det gir mer enn 250 avsaltinger på en 2,5 liters kanne!

Vil du også bli forhandler; - se vår nettbutikk!


Tips: - En kork i spylervæsken er nok til 5 liter spylervæske gir klare ruter, fri for hvite saltstriper
Spray på og skyll av - saltet følger med!

Hva kan vaskes med DSALT? I praksis det meste som som utesttes for salt og tåler vann! Det er litt fargestoff i produktet, så test ut på mindre synlige flater om du vil benytte det på tekstiler.

Det er suverent til bil, båt, båthenger, båtmotor, fiske- og dykkerutstyr, vinduer, busser, lastebiler osv. 

DSALT er ved dynking også effektivt for fjerning av overflaterust. Denne nøkkelen har ligget halvveis ned i DSALT 3% i tre timer og så tørket rent med et frottehåndkle. Forskjellen er markant!

Salt er ikke bare noe man bruker som smaksforsterker i mat. Det kan også bevare mat, og det kan hjelpe oss å bekjempe glatt føre på bilveiene. Men det kan også føre til at det blir glattere under visse omstendigheter. Èn ting som i hvert fall er sikkert, er at salt har vært med oss i uminnelige tider. Og siden romernes tid har saltet skapt et stort problem. Nemlig KORROSJON.

Hva er korrosjon? Ordet utledes fra latin; «corrodere», som betyr «å gnage i stykker» eller «tære på». Det angriper metaller, betong, plast og glass for å nevne noe. Salt (fra vei eller sjø) sammen med bl.a fuktighet og oksygen - gir korrosjonsutvikling perfekte forhold. Skader relatert til korrosjon er enorme både i Norge og globalt.

DSALT kan langt på vei hindre korrosjon. DSALT er en saltfjerner som svært effektivt fjerner salt og legger igjen en usynlig antikorrosiv hinne. Det løser også lett overflatesmuss, hindrer nytt salt i å feste seg, og produktet er biologisk nedbrytbart. Det skal kun påføres, og deretter skylles av med ferskvann.

DSALT er testet i gjennom mange år for å sikre at det fjerner salt på mest mulig effektive måte uten å skade overflatene.

Tester viser en overflatekonduktivitet på mindre enn 1 µs etter bruk!

Det tilsvarer kun ~1/80 av ferskvann og ~1/20 av batterivann!