Zenisalt DSALT TM 

- proffbrukernes klare valg! 

Virkestoffet i DSALT fjerner enkelt sagt den kraftige bindingen mellom salt og underlaget og etterlater en antikorrosiv beskyttende molekylær hinne. 

Salt er blitt en av vår tids største vedlikeholdsskostnader og er vanskelig å fjerne skikkelige fra bil, mc, motor, fiskeutstyr, dykkerutstyr, infrastruktur m.m. Blir det liggende vil det ganske snart korrodere og forringes! 


Tips:

- Avslutt en god vask med å fjernet saltet!


Veisalt tærer selv tykke lag galvanisering som her på et autovern, om det får jobbe i fred. Det holder ikke med regn eller å spyle med ferskvann for å stoppe dette. 

Et dørhåndtak som har startet å ruste etter at zinken har ofret seg. Dette skjer først der hvor det er vanskelig å komme til med god polering og saltet får virke uforstyrret. 

Det er enkelt å komme i gang ved å benytte vår enliter flaske med konsentrat eller en av våre praktiske sprayere som direkte kobles til hageslangen. 

ZeniMixer er en enhet du enkelt også kobler på sjøvannsinntaket på outboarderen, vannscooteren eller høytrykksvaskeren. 

Alternativt kan du benytte en lavtrykkssprøyte for påføring. 

Erfaringer viser at 1,5 - 2 liter ferdig blandet løsning med 1% DSALT rekker til å avsalte en bil. Det gir mer enn 250 avsaltinger på en 2,5 liters kanne! 


Se mer vår faktaside 

Vil du også bli forhandler;  - se vår nettbutikk!

Tips: - En kork i spylervæsken er nok til 5 liter spylervæske gir klare ruter, fri for hvite saltstriper

ZeniMixer

Spray på og skyll av - saltet følger med!

Hva kan vaskes med DSALT?  I praksis det meste som som utesttes for salt og tåler vann! Det er litt fargestoff i produktet, så test ut på mindre synlige flater om du vil benytte det på tekstiler. 

Det er suverent til bil, båt, båthenger, båtmotor, fiske- og dykkerutstyr, vinduer, busser, lastebiler osv. 

Powerwasher

DSALT er ved dynking også effektivt for fjerning av overflaterust. Denne låsesplinten har ligget halvveis ned i DSALT 3% i tre timer og så tørket med et frottehåndkle. Forskjellen er markant! 

DSALT er testet i gjennom mange år for å sikre at det fjerner salt på mest mulig effektive måte uten å skade overflatene.


Tester viser en overflatekonduktivitet på mindre enn 1 µs etter bruk! Det er 1/70 av ferskvann.

ZeniTec AS er en stolt Europadistributør av DSALT